Faxe City Prisen er en vandrepokal.

Sponseret af den lokale Kunstner Ivan Valentin

Pokalen uddeles hvert år til Crazy Night. Det sker fra scenen på Vinkældertorvet, til en af byens ildsjæle, som det forgangne år har ydel en ekstra indsats for vores by.

Der medfølger en check på kr. 3.000,- sponseret af foreningen.

Kinesisk Restaurant

Faxe City Prisen 2017

Blev uddelt til Chaoqun & Kim som ihærdigt driver den nye restaurant,
Kinesisk Restaurant

Foto.Haslev-Faxe Posten

Vores Cafe´

Faxe City Prisen 2020

Gik til - Vores Café - som fik et overvældende flertal af stemmerne.
Sammen med vandrepokalen modtog Majbritt Helletoft & Isabell
Kruhøffer, også en check på kr. 3.000,00 fra Faxe Borger & erhvervsforening.
STORT tillykke og godt gået.

Biografen Kanten

Faxe City Prisen 2018

Blev uddelt til Jesper Larsen & Henrik Larsson fra Biografen Kanten.

Faxe Vandrehjem

Faxe City Prisen 2021

Gik til- Faxe Vandrehjem.

Der har vi en masse søde unge mennesker, som arbejder fantastisk flot. I stiller altid op, når vi beder om hjælp til forskellige ting, flagallen og bordene, som skulle pyntes på Vinkældertorvet. I en er stor flok, der bare giver den gas altid. Der er aldrig et nej. Tværtimod er I klar og spørger, hvad I kan hjælpe med, og det er den ånd, der ligger bag city prisen, sagde Formanden Ib Elberg

Stort tillykke.

Meny Faxe

Faxe City Prisen 2019

Blev uddelt til Simon & Lotte.
Prisen blev givet for deres store arbejdsomhed i Meny Faxe.

Foto. Haslev-Faxe Posten.

Faxe Madhus

Faxe City Prisen 2022

Det er nu 6. gang Faxe city prisen uddeles.
Prisen blev indstiftet i 2017 og vores lokale kunstner Ivan Vallentin skænkede denne vandrepokal.
Prisen er tiltænkt en virksomhed, forretning eller en privatperson bosiddende i Faxe by, som gør en ekstra indsats for vores by;
Her mener vi enten et højt serviceniveau, god kvalitet, nye ideer eller blot nogen som stiller op når noget skal gøres, til gavn for vores forretnings- eller foreningsliv og omdømme, til glæde for alle i byen.
Alle i byen har alle haft mulighed for at stemme på dem, I syntes er byens Ildsjæl 2022.
Der er 3 af de nominerede som jeg vil fremhæve:
1. Sacha Askvig, med butik Merle & Wilde, som er forholdsvis ny i Faxe by, med stort gå-på mod.
2. Ann Dorthe Bergstrøm Hansen. Butik Fine i Faxe. Venlig betjening, stort udvalg og ikke af forglemme Dorthes mand Kalle, som altid stiller op, også med dårlige knæ.
3. Sidst men ikke mindst, Kim, Mille og familie med Faxe Madhus, de kæmpede sig gennem Corona i en lukket hall, kørte rundt i hele området med mad iført mundbind, de afholder hall fester og stiller altid op på torvet eller andre steder, når vi kalder på dem, altid med godt humør gode priser og rigeligt mad.
Derfor er Faxe Madhus dette års vindere, med flest nomineringer fra Faxes borgere.
Vi håber i kæmper videre, med gode ideer og ønsker jer et stort tillykke med Prisen.

Prisen er tiltænkt en forretning eller en person som har gjort en ekstraordinær indsats i forhold til Faxe by samt borgere.
Prisen er en vandrepokal, sponseret af Ivan Valentin, der uddeles hvert år sammen med et kontantbeløb sponseret af foreningen.
Har du et emne som du syntes fortjener denne ære, så send dit forslag til pernille@porschecentrum.dk med en begrundelse.
Bestyrelsen tager herefter en beslutning om hvem der er årets ildsjæl.
Årets ildsjæl bliver offentliggjort til Crazy Night, hvert år.

Del siden